subota, 19. travnja 2014.

Zašto MAP nije SCAM program?

Što je SCAM program?

1. Scam je jeftina php skripta koju vlasnik koristi da bi prevario svoje članove za novac ili za ne plaćanje obavljenog rada.
2. Program koristi anonimni servis kako bi sakrio vlasnika te web stranice.

Zašto My Advertising Pays nije SCAM program?

1. Mike Deese ne koristi nikakvu jeftinu skriptu kao program, već je on osnivač kompanije My Advertising PaysLLC koja se bavi online promocijom putem programa My Advertising Pays.
2. Ovaj program ne koristi anonimni servis već mi znamo sve o vlasniku i kompaniji:
Mike Deese živi u Ocean Springs, MS 39664 USA,
a kompanija je na adresi: 296 Beauvoir Road, STE 100 PMB 354 Biloxi, MS 39531

Ovo su podatci kompanije My Advertising PaysLLC:

Mike Deese je 13.09.2013. osnovao kompaniju My Advertising PaysLLC na adresi: 
296 Beauvoir Road STE 100 PMB 354 Biloxi, MS 39531
Kompanija je registrirana za globalno online poslovanje što se vidi iz priloženih informacija o kompaniji:
Michael Deese je osnivač kompanije. Cornelius Booker je glavni izvršni direktor, Jetso Fifita je šef za komunikacije i pomoć, Lynne Booth je sekretarica kompanije.
Više o kompaniji na: http://myadvertisingpays.wordpress.com/meet-team-map-2/

Tko je Michael Deese?

Mike Deese genijalac koji je imao viziju kako napraviti program koji će biti platforma za uspjeh. Mike ima:
1. Profil na Fejsu:  https://www.facebook.com/MikeDzz
2. FB stranicu:  https://www.facebook.com/Myadvertisingpays
3. Profil na Twitteru: https://twitter.com/MikeDzze
4. Profil na Linkedinu: http://www.linkedin.com/pub/dir/Mike/Deese
5. Google+: https://plus.google.com/u/0/110257298231255453842/about
6. YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCdyFrFx17AmLABwls7KnR9w
7. Skype: Michael Deese, Ocean Springs, MS, United States
Dodatne informacije o Michaelu Deese na: http://myadvertisingpays.wordpress.com/get-to-know-mike/
Sve ove podatke naveo sam za one osobe koje još uvijek govore da je program sumljiv jer se vrlo malo zna o njegovom vlasniku.

Što je My Advertising Pays?

M.A.P je u stvari rotator tj. hit exchange i po tome se ne razlikuje od drugih kao što su: Easy Hits 4U, TrafficG i dr. Na rotatoru se objavljuju tekstualni oglasi članova, te plaćeni oglasi drugig oglašivača. Danas 16.05.2014. kada MAP ima 31.000 članova još uvijek prevladavaju homebusiness oglasi, no uskoro kad budu milioni članova onda će to biti platforma kao što je Google ili Facebook.

On ono po čemu je MAP jedinstven to je učešće članova u podjeli profita. To do sada nitko nije učinio osim Michaela Deese. On je jedini vlasnik kompanije koji dobit dijeli sa svojim članovima!!!
Ovaj program je u stvari oročena štednja. Članovi kupuju kreditne pakete koji traju određen period vremena (od 70-80 dana) i na temelju toga učestvuju u podjeli profita kompanije. Trenutno je koeficijent po kojem se računa vrijednost kreditnog paketa oko 0,60$. To znači, ako imate 84 kreditna paketa (84x0,60=50$) tada ćete svaki dan moći kupiti novi paket. Paket možete kupiti čim na Available Account Balance imate 49,99$. Znači, puno brže kupujete nove pakete, mnogo brže nego što vam (za 70-80 dana) istekne vaš stari paket. To je najbitnije za razumjeti. Na taj način se broj kreditnih paketa brzo povećava. Kada se jednom uključite i kupite prvi kreditni paket sve će vam biti jasno.


Sada sami možete izračunati kolika je godišnja kamata na ovu štednju, po meni to je više od 100%!!! Upravo tu leži vaša zarada.

Od kuda MAP osigurava novac?

Glavnina novca dolazi od kupljenih kreditnih paketa. Drugi izvor prihoda su članarine, plaćeni oglasi oglašivača, rezervni fond za oglašavanje, kupovanje vremena za odmor od obaveze klikanja. Upravo po tim prihodima izračunava se trenutni koeficijent po kojem se isplaćuje dobit. Trenutno taj koeficijent je 0,60$.

Kako se vrše uplate i isplate?

Sve uplate i isplate vrše se preko globalnog sistema plaćanje VX Gateway. Novac možete u svakom trenutku podići čim ga imate na Available Account Balance. Jednostavno ga prebacite na svoj eWallet, a sa njega na svoju kreditnu karticu. Što se pak tiče novca uplaćenog za kreditne pakete njega možete podići kad istekne kreditni paket, a to je za nekih 70-80 dana.

Zašto uopće naglašavam da MAP nije SCAM program?

Mislim da stvarno uopće ne treba naglašavati da MAP nije SCAM program, no to činim zbog svih onih preriganih likova koji koriste negativnu reklamu. Lik odabere neki program koji je visoko pozicioniran na Googlu, (jer tako najlakše dolazi do traffica) "popljuje" taj program, te vam onda, naravno, pokušava uvaliti svoje smeće. Obično to rade putem SCAM članaka ili preko YouTube. To su jadnici koje stvarno prezirem!
Ovo su neki od tih likova:  https://plus.google.com/u/0/110257298231255453842/posts/3R1iG3BdykL

Zaključak

Definitivno, My Advertising Pays nije SCAM program. To je odlična platforma koja svima poduzetnim osobama, koje su spremne uložiti nešto novca, te svakodnevno kliknuti na 10 tekstualnih oglasa, nudi mogućnost odlične zarade. O tome koliko pojedinci zarađuju možete se informirati na FB oficijelnoj grupi: https://www.facebook.com/groups/MyAdvertisingPays/
No morate znati da je ovo zatvorena grupa u koju imaju pristup samo članovi. Pojedini članovi ove grupe povremeno se sastaju u nekom od londonskih hotela i razmjenjuju iskustva.
Nijemci imaju svoj forum i tu razmjenjuju iskustva:
http://myadvertisingpays-forum.com/

A sada ću vam otkriti zašto obožavam MAP program. 
Ustajem se svako jutro točno u 8 sati (to je zbog klikanja) i prvo pogledam stanje na MAP računu, te koliko novca mogu prebaciti na svoju kreditnu karticu. Vjerujte mi to je fantastičan osjećaj. Tek tada uz jutarnju kavicu odradim svoj svakodnevni posao klikanja na 10 tekstualnih oglasa.  

Ovako se podiže novac sa My advertising Pays računa.


I da zaključimo sa ove tri "sočne" poslovice:

1. Pametnome dosta!
2. Kasno je j--enome kajati se.  Nemojte mi poslije pričati: "Nisam znao", "Nisam imao novaca" i slično jer:
3. Prošla je baba sa kolačima.

Zato učinite nešto za sebe i klinite ne link:

http://www.myadvertisingpays.com/ref.asp?spon=11205


Nema komentara: