srijeda, 16. travnja 2014.

Predstavljamo - VX Gateway! (Način rada)


Objavljeno 17. travanj 2014

Pozdrav svima!

Hvala svima za rođendanskom čestitkama. Bio je to velik dan za moju obitelj i mene! Sada želim najaviti nešto što će nam olakšati našu misiju kako bi se promjeno način oglašavanja - zauvijek


http://www.myadvertisingpays.com/ref.asp?spon=11205


MyAdvertisingPays.com PONOSOM najavljuje




VX će od sada biti naš primarni način plaćanja. Bit ćete apsolutno iznenađeni kako je jednostavno koristiti ovu platformu u smislu uplata i isplata. 

Ovo je njihov službeni opis.
VX Gateway Cloud Payment Framework®

VX Gateway Inc. (VX) je globalna elektronička kompanija za koja je ekspert  za sigurno on-line plaćanja. VX primjenjuje svoj VX Cloud Payment Framework®, a Real-Time Gross Settlement sistem plaćanja kako bi u stvarnom vremenu izvršio sigurnu obradu plaćanja (uključujući i multi valutne transakcije) za potrošače i trgovce uz niske troškove.

Kupujte plaćajući VX modernim načinom plaćanja, platite kreditnom ili debitnom karticom ili koristite vaš e-novčanik sa vašeg VXLOOP .

Vrlo jednostavno možete napraviti svoj VXLOOP™

·         Top up your VXLOOP™ balance with VX Load Funds,
·         Prijenos novca na drugog VXLOOP™ člana sa VX pošalji novac.
·         Upis iCareCard i Reoadable Visa debitne kartice koje se lako povezuju vaš VXLOOP™  račun sa vašim tekućim računom. ( Dostupno za američke građane i strance. Navedeni su uvjeti koji se primjenjuju)
·         Isplata novca sa svog VXLOOP™ računa na PayPal, bankovni račun ili na iCareCard račun je jednostavan proces isplati VX Withdraw Money.
·         Pratite sve svoje aktivnosti na Transactions ledger
·         Za pomoć koristite VX’s integrated Support Ticket Management sistem za pomoć.
·         Koristite VX integrirani Dispute Resolution servis kako bi riješili svoj problem što je prije moguće. Povrat novca na vaš VXLOOP™  odvija se u realnom vremenu.
Za dodatne informacije o VX Gateway pogledajte naše video upute na:

VX – The Virtual Xchange jer mi živimo, radimo i igramo se u virtualnom svijetu

Mi smo jako uzbuđeni ovim novim načinom plaćanja. Prošli su dani kada je trebalo čekati da se verificira naš račun, provjera obrade čekova, te sveukupno čekanje da se određeni proizvod obradi i isporuči.  Sa naglaskom na sigurnost VX olakšava proces plaćanja. 

Kad netko kupi proizvod, on TREBA dobiti  taj proizvod odmah, a ne čekati 5-7 dana za obradu.  Sa VX’s Real Time šoping karticom to će stvarno biti užitak.

Sa VX tehnološkim inovacijama, koje su iznad standardnih sigurnosnih potavki, laganim načinom korištenja, te sa njihovim INTERNACIONALNIM Master Card programom, više smo nego ponosni da smo našli savršen sistem koji odgovara svim članovima.

Važno upozorenje

Ne idite direktno na VX da bi se upisali. Sve smo osigurali na M.A.P-u preko Buy Now gumba. Kada budete kupovali po prvi puta dobit ćete e-mail od VX sa login podatcima. Jednom kad se logirate možete ODMAH verificirati svoj račun. Nakon što to učinite moći ćete plaćati i primati uplate.

Budite potpuno sigurni da su vaši M.A.P podatci točni prije no što pokušate plaćanje preko VX jer ćete u protivnom imati problema kod plaćanja sa kreditnom karticom.

Druge mogućnosti
Za one članove koji žele platiti preko banke, ACH, ili Wire, uskoro ćemo imati link za upisati se. Još jednom naglašavamo, ne idite direktno na VX da bi se upisali. Uskoro ćemo osigurati taj link. Za sada molimo vas plaćajte putem kreditne kartice.

Nema potrebe da odmah potvrdite svoj račun kako bi obavili kupovinu. Kupovinu možete obaviti odmah i uživati u svom proizvodu, a verifikaciju možete obaviti i poslije. NEMA ŽURBE.
Mnogo smo radili za sve vas. Više nema izgovora. My Advertising Pays je sada dostupan 100% svima u svijetu!

http://www.myadvertisingpays.com/ref.asp?spon=11205


Tek smo počeli. Uz poteškoće u plaćanju koje su sada prošlost, možemo se sada usredotočiti na nove nadolazeće promjene. Hvala vam svima na potpori. Uživajte!

P.S. Isplata će se još uvijek nastaviti preko I-PayOut.


CEO & Founder
MyAdvertisingPays.com
It PAYS to be on the MAP!


19.04.2014. kupio sam prva tri kreditna paketa preko VX GATEWAY procesora. Ovo je izvrsno, puno jeftinije nego I-PayOut. Samo unesete Visa karticu i izvršite uplatu. Ovo je novac na VX GATEWAY.

08.05.2014. Sada imam 16 kreditnih paketa.

16.07.2014. U ovom trnutku imam 88 CP.
Moj plan o 100 kreditnih paketa do kraja godine se po malo ostvaruje.

Ovo će svakako biti interesantno kad počnem podizati novac. Ovo su cijene usluga VX Gateway:

VX International Withdrawal's are Live and Cheap!
In VX's and MAP's continuing efforts to reduce costs for withdrawals to International bank accounts, we are proud to announce that through VX, the withdrawal to International bank accounts functionality is Live!
Instead of being charged $75 for a wire to receive your funds, here is the new fee schedule;
 
USD to USD   ACH - Fixed fee - USD 3.00 
USD to EUR   Up to USD 50,000 - Euro regulated rate - Fixed fee - USD 5.00
USD to EUR   Above USD 50,000 - Euro regulated rate - Fixed fee - USD 15.00
USD to Other currency - Published rate - 1% Min USD 15.00  Max USD 75.00
USD to Other Currency - Rate not published - Fixed fee - USD 75.00
We recommend everyone that has a VX Gateway account to go through the Instant Verification procedure, enter in your banking information, and start withdrawing to VX.
A new FAQ section for VX related concerns and questions can be found by clicking on VX Signup/FAQ's in the left column menu. https://myadvertisingpays.com/Dot_VXSignUp.asp

A ovo je video uputstvo kako podesiti svoj VX Gateway račun:
https://www.youtube.com/embed/jfPl58x4J38?autoplay=1&start=535&end=631https://www.youtube.com/embed/jfPl58x4J38?autoplay=1&start=535&end=631

2 komentara:

Anonimno kaže...

Dali je to siguran način plaćanja?

Vlado Krajčinović kaže...

Da, ovo je apsolutno siguran način plaćanja. Svaki puta kada plaćate ponovo unosite podatke o kartici, jer oni ne ostaju zabilježeni u sistemu. Ja koristim Visa debitnu karticu.