četvrtak, 2. listopada 2014.

MAP - kako se prijaviti?


Ovo su odgovori na tri osnovna pitanja koja nas sve zanimaju kada se želimo negdje prijaviti:
  1. Što je to My Advertising Pays?
  2. Što treba raditi?
  3. Koliko ću zaraditi?


31.08.2014. Hvala ti Mike Deese. Ovo mi puno znači.   1. Michael Deese je 13.09.2013. god. u Mississippiju osnovao kompaniju My Advertising PaysLLC. Kompanija je registrirana za online poslovanje preko My Advertising Pays programa. My Advertising PaysLLC ima oblik oročene štednje, a kreditni paketi su štedni ulozi.
   2. Članovi imaju obavezu svaki dan pogledati 10 tekstualnih oglasa. Na taj način se održava sistem, jer je M.A.P u stvari Hit Exchange tj. rotator kao Easy Hits 4u, Traffic G ili Ts25. 
Free članovi nemaju tu obavezu.
   3. Svaki kupljeni kreditni paket donosi vam zaradu od 10$ u roku od 60 dana. Za svakog novog člana dobijete od 4-10% (ovisno o vašem članstvu) od svega što on zaradi. Kreditima koje dobijete za pregledavanje oglasa plaćate prikazivanje svojih oglasa.

Ovo uputstvo je namijenjeno svima vama koji ste se odlučili prijaviti na My Advertising Pays program. Prije svega želim naglasiti da je sve ovo dolje navedeno moje vlastito iskustvo. Ja sam se u potpunosti posvetio ovom programu jer sam svjestan da je ovo šansa koja se pruža jednom u životu. Da bih vam olakšao prijavu dodao sam niz fotki kao ilustracije. Uz to vrlo važno je naglasiti da My Advertising Pays koristi Google prijevod,  pa ga svatko može vrlo lako razumjeti. No prije svega svakako pogledajte uvodni video.

Odlučili ste se isprobati program na 30 dana besplatno. To je vrlo dobra ideja, jer ćete samo tako dobiti uvid u ovaj odličan program. Da biste se registrirali kliknite na ovaj link:

http://www.myadvertisingpays.com/ref.asp?spon=00000011205


Kliknuli ste na gornji link ili ste ga zalijepili u svoj preglednik te ste došli na početnu M.A.P. stranicu.

Kliknete li na Sign-up doći ćete na stranicu za upis svojih osobnih podataka. Molim vas da vrlo pažljivo unesete svoje podatke, kako kasnije ne bi imali problema. Prije svega od danas 01.05.2014. trebate potpisati ove ugovore: Terms of Use, Income Disclaimer, Affiliate Agreement, Electronic Records, Advertising Policy, te Referral Policy

Kako ne bih povrijedio pravila korištenja obratio sam se izravno Michaelu Deese za odobrenje korištenja flash animacije na svom portalu. Mike mi je odgovorio preko Instagrama, te pohvalio moj portal riječima: "Hey there. Nice site. Looks great."


Treba naglasiti da My Advertising Pays program koristi Google prijevod pa je svima koji se slabije  koriste engleskim jezikom olakšan rad.


Ovo je engleka verzija sa navedenim podacima za prijavu.


Obavili ste uspješno prijavu na My Advertising Pays, i dobili ste email za potvrdu registracije. Ovo je uobičajen proces kao i kod svake druge registracije. Logirajte se na svoj M.A.P. račun. Zbog sigurnosnih razloga My Advertising Pays koristi dvostruku Log-in formu. Pri svakom logiranju šalju vam mailom verifikacijski kod koji morate potvrditi da bi se mogli logirati. Na taj način provjeravaju vašu IP adresu, kako se netko drugi ne bi logirao sa vašeg računa.

Drugi način logiranja ću vam navesti ovdje. Logirajte se prvi puta kao na slici:

Unesite svoje osobne podatke i kliknite na Login. Tada će se otvoriti drugi prozor za Login. To je sigurnosna provjera.

Tek kad upišete i dodatnu lozinku koju ste prijavili kao drugu lozinku pri registraciji  možete se logirati i pristupiti svom računu. Ovo vam pruža dodatnu sigurnost. Mike nas savjetuje da pri unosu lozinki iste lijepimo, te da ih ne unosimo tipkanjem, kako malware Key Loggers ne bi snimio vašu lozinku.
Došli ste na početnu stranicu i tu potražite I-PayOut link. (To je vrijedilo do 18.04.2014. kada je Michael Deese odlučio prekinuti suradnju sa I-PayOut te plaćanje preseliti na VX GATEWAY.)

Na VX Gateway se ne trebate sami prijavljivati, jer će oni to učiniti za vas kada obavite prvu kupovinu Credit Packs na My Advertising Pays.

Sada je vrlo bitno da aktivirate svoj status i da verificirate svoj profil. To ćete učiniti tako da dostavite neki dokument sa slikom. Ja sam priložio vozačku dozvolu.


Nakon toga možete koristiti neku od svojih kartica. Ja imam Visa debitnu karticu kod OTP banke koju koristim za tu svrhu.
Kupovinu kreditnih paketa obavljate sa svoje My Advertising Pays stranice. Kliknite na Purchase Credit Pack koji se nalazi na vrhu stranice, kada vam se otvori novi prozor izaberite Processor: VX Gateway 2,5%+$.35 i kliknite
Preview.


Otvorit će se novi prozor na VX GATEWAY stranici sa podatcima o kreditnoj kartici. Vrlo pažljivo unesite svoje podatke i potvrdite transakciju.
Ako ste sve točno naveli dobit ćete potvrdu o uspješno obavljenoj transakciji.


Pri unosu podataka budite vrlo pažljivi da vam se ne dogodi nezgoda kao što se meni dogodila. Ja sam do sada koristio Visa web karticu OTP banke (koja je inače u kunama) za PayPal, Clickbank, AdSense i AdWords. Pri transferu novca sa kartice na eWallet kod VX GATEWAY nisam imao dovoljno kuna pri konverziji u dolare i nakon dva pokušaja kartica je blokirana. To je vrlo neugodna situacija, jer tada morate kontaktirati Support za pomoć, što sam ja učinio, te riješio taj problem. Stoga budite vrlo pažljivi kod transakcija. Da bi u buduće izbjegao ovakove neugodnosti zatražio sam novu Visa web karticu kod Privredne banke koja je u dolarima, pa ću od sada koristiti samo nju.

Sada kada smo kreirali svoj M.A.P. račun, te eWallet na VX GATEWAY možemo početi koristiti svoje 30 dnevno besplatno članstvo. Ako ste se nakon par dana kao ja odlučili da promijenite članstvo možete to učiniti na slijedeći način. Uplatom jednog od ovih oblika članstva: Basic, Professional ili Prime time.

Moram naglasiti da ako ne želite niti jedan od ovih oblika članstva, uvijek možete biti FREE član koji animira druge da se upišu na program te za to dobije 4% od onoga što njegov referral potroši. Isto tako možete pregledavati druge tekstualne oglase, a sa kreditima koje dobijete plaćate promociju svojih oglasa.

Basic član plaća 24,99$ godišnju članarinu. Ovaj član će dobiti 6% učešća u dobiti, te može kupiti maksimalno 150 kreditnih paketa, a ima obavezu svaki dan pogledati 10 tekstualnih oglasa.
Professional član plaća 49,99$ polu-godišnju članarinu.  Ovaj član ostvaruje 8% učešća u dobiti, može maksimalno kupiti 500 kreditnih paketa, te mora svaki dan pregledati 10 oglasa.
Prime time član plaća 99,99$ polu-godišnju članarinu. On ostvaruje 10% učešća u dobiti, može kupiti maksimalan broj paketa od 1200 komada. I on ima obavezu svakodnevno pogledati 10 oglasa.
Upravo ovo učešće u dobiti je ključan faktor koji razlikuje My Advertising Pays program od svega drugoga. Mike Deese svjesno dijeli ostvareni profit sa svima nama – svojim članovima. Da bi učestvovali u dobiti morate kupiti barem 1 kreditni paket i biti član koji plaća članarinu.
Mi kupujemo kreditne pakete po cijeni od 49,99$ i na taj način stječemo pravo na učešće u dobiti Kompanije. (Ovo je jedan oblik oročene štednje.) Čim ste kupili paket na vaš račun se vraća, svaki dan po 1 $ za svaki kupljeni paket, uvećan za dio profita, što je otprilike 2%, a ovisi o globalnoj prodaji svakog dana. Obračun je svakih 20 minuta tj. 72 puta dnevno. No, Mike nam ne vraća naših 49,99$ već on taj iznos uvećava za dodatnih 10$ i tu leži naša zarada. Za svojih 49,99$ svatko od nas dobije 60$ i to najkasnije u roku od 60 dana. Ovo je kamata više od 100%. Hvala Mike!!!


Ctredit packs možete kupiti kada na Available Account Balance imate 49,99$ ili da prebacite određenu sumu sa svoje kreditne kartice na VX GATEWAY. Samo da vidite da ovo što vam navodim nisu "prazne priče", želim naglasiti da sam kupio 10 kreditnih paketa, te platio Professional članarinu, tako da sam do sada investirao 549,89$, a moja zarada je 106,30$. Mislim da je svima jasno da je u početku ulaganje veće od zarade, no sa većim brojem paketa taj će se odnos promjeniti u korist zarade. Sada svaki kreditni paket donosi oko 0.60$ zarade dnevno. Pomnožite to sa 1200 paketa pa ćete dobiti zaradu od 720$ dnevno! Dio od toga ćete uvijek morati uložiti u kreditne pakete koji isteknu, ali će vam još uvijek ostati značajna svota dolara dnevno, te vaših 60.000$ kolika je vrijednost 1.200 kreditnih paketa.

Zapravo u tome i jest bit ovoga programa. Vaša investicija se višestruko vraća. Već kod 50 kreditnih paketa vi imate mogućnost svaki dan kupiti novi paket od ostvarene zarade. Svakako treba uzeti u obzir i zaradu ostvarenu od referral članova. Ako ste Prime time član onda je to 10%, što je vrlo mnogo. Na žalost mojih 13 referrala su još uvijek slabo aktivni, pa je taj dio zarade izostao. Nadam se da će se u budućnosti i promjeniti. Moj plan je vrlo ambiciozan, u 2014. godini sakupiti 100 kreditnih paketa i isto toliko referral članova. Skeptici će reći: "Vidi starog bedaka". Moj odgovor je: " Uspješne osobe su spremne reskirati, a neuspješne osobe uvijek sumnjaju, i stalno se žale na druge zbog svoje nesposobnosti". Ja sigurno nisam u ovoj drugoj grupi. Dvadeset godina sam bio mali poduzetnik u Sisku. 2008. godine sam shvatio da je trgovina u Sisku "mrtva" i da je vrijeme za promjene, te sam se preselio u Pakoštane, gdje se bavim iznajmljivanjem apartmana. God. 2004. počeo sam se baviti web designom i pokrenuo sam POSLOVNI PORTAL sa kojim sam ostvario mnoge uspješne projekte. Kad sam vidio My Advertising Pays odmah sam shvatio da je to jedinstven program koji nam nudi izuzetne mogućnosti. Mike Deese je osoba o kojoj će kroz godinu ili dvije svi pričati, a M.A.P će biti poznat kao eBay ili Facebook. Ako želite biti uspješni sada je pravi trenutak. Učlanite se besplatno na M.A.P, dobro proučite program i nakon toga odlučite dali je to za vas ili ne.


Sada ćemo nekoliko riječi reći o našoj svakodnevnoj obavezi pregledavanja 10 tekstualnih oglasa. Ova obaveza se ne odnosi na FREE članove.
Da bi se održavao sistem uvedena je obaveza pregledavanja oglasa. My Advertising Pays je rotator tj. Hit Exchange i po tome je on sličan: ts25, TrafficG, Easy Hits 4u, Hit Safari i mnogim drugima.


Morate proći provjeru da ste živa osoba, a ne neka podešena skripta koja lažira klikanje.


Kada se zaustavi tajmer kliknite na ovaj žuti banner, i to ponovite najmanje 10 puta, jer na taj način pomažete da se sistem održava, a vi dobivate kredite. Ako zbog nekog razloga ne možete klikati u određenom periodu vremena, vi možete kupiti vrijeme odmora, koje je 5$ po danu.

Kredite koje na taj način ostvarite možete koristiti za promociju svojih tekstualnih oglasa.


My Advertising Pays ima link za promociju:

http://www.myadvertisingpays.com/ref.asp?spon=00000011205


te bannere:


My Advertising Pays, It Pays To Be On
M.A.P!
Ovo je  e-mail predložak:
Hey [First Name], Get Paid 72 Times a Day!
Message:
Hey [First Name], this is [First Name of person sending out the email]. I have FINALLY found a legit way to earn a steady and secure income stream online and I just had to tell you about it.
The name of the Company is My Advertising Pays LLC. and it was created by Mike Deese, an honest disabled United States Air Force Veteran. He built this system to benefit its Members first!
It’s super easy to use, free to get started, and making money is literally as easy as 1, 2, 3 you simply: 1 sign-up, 2 view ads, and 3 get paid
Login Now to Start Earning Commissions:
http://www.myadvertisingpays.com/ref.asp?Spon=11205
The best part is, when you earn a commission, you don’t have to wait 30-days to get your cash!  They pay out referral commissions instantly and profit sharing commissions every 20-minutes, so you have 72 chances or more a day to get paid! Plus, you can use your cash right away!   Instantly access your cash from your e-wallet or transfer it to your bank account. Whatever you do with your money is up to you.
In addition to fast payouts, they provide high-converting marketing materials to make it as easy as 1, 2, 3 to promote My Advertising Pays to your network, associates, friends, family or anyone who wants to make money online, with push-button ease (though recruiting is not required to earn!). The more people you bring aboard the more you can get paid, over and over again.
However, you won’t get anything if you don’t get started.
Login Now to Start Earning Commissions:
http://www.myadvertisingpays.com/ref.asp?Spon=11205
If you need help getting started or have any questions about the system and how I am getting paid, you can reach out to me at:
[Insert Senders email address]
If you need additional assistance, you can reach out to them via their 24/7 support desk [Insert support desk link here].

See You on the Inside,
[First Name of person sending out the email]

My Advertising Pays mnogo polaže na sigurnost. U svakom trenutku možete potražiti pomoć na Support. Za pomoć morate izraditi poseban račun. Lozinka neka bude drugačija od vaše M.A.P. lozinke

I sam Mike Deese članovima pruža pomoć u rješavanju problema. Ovo je vrlo značajno, jer to ulijeva sigurnost svima nama, naročito u trenutku kada naiđemo na problem koji nismo u stanju riješiti.


Uz ovu pomoć možete se učlaniti na Facebook grupu:
https://www.facebook.com/groups/MyAdvertisingPays/

Ako pak želite razmjeniti iskustvo sa mnom, te se zajednički pomagati u radu molim vas pogledajte moju Facebook grupu:
https://www.facebook.com/groups/map.hr/

Želite li ovo pogledati i spremuti u PDF formatu kliknite na link:
http://www.sisak.biz.hr/MyAdvertisingPays-prijava.pdf


Za prijavu molim vas koristite ovaj link:

http://www.myadvertisingpays.com/ref.asp?spon=00000011205 

 

PDF


A sada par riječi o podizanju novca. To je ono što nas zapravo sve najviše zanima. Priložio sam 2 videa koje su neki od članova snimili o podizanju novca sa My Advertising Pays programa. (Kada budem imao 100 kreditnih paketa i sam ću snimiti video o podizanju novca).

Vlado Krajčinović
My AdvertisingPays – poslovni portal
http://www.sisak.biz.hr/

3 komentara:

Anonimno kaže...

jeli to besplatno?

Vlado Krajčinović kaže...

Da, možete biti free član M.A.P programa koliko god to želite. Kao free član možete promovirati svoju web stranicu ili affiliate link. Promociju plaćate putem kredita koje ostvarujete klikanjem na reklame drugih članova. Možete animirati druge članove da se prijave na My advertising Pays i onda ostvarujete 4% od svega što ti članovi kupe: kreditne pakete, članarinu, booster, ili vrijeme odmora. Kao free član nemate obavezu da svaki dan kliknete na 10 oglasa.
Postoje i plaćeni oblici članstva: Basic, Professional i Prime time. Ja sam Professional član.

Kebhari ads kaže...
Administrator je uklonio komentar.